top of page

MÁSNAPI SZÁLLÍTÁSOK

24 ÓRÁS KISZÁLLÍTÁSOK

24 órás szállítás, tapasztalataink szerint ideális webáruházaknak, akik egyszerre több csomagot szeretnének feladni, kedvezőbb áron, A táblázatban megjelölt árak csomagonként értendőek és minden esetben nettó árak, tehát nem tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Amennyiben a futár érkezésekor mondják vissza a szállítást, abban az esetben kiállási díj fizetendő, melynek értéke: 550 Ft.

Másnapi szolgáltatásra szerződött partnerek esetén biztosítsunk "expressz" szállítási opciót, melynek többlet költsége az alap ár, plussz nettó 500ft.

Amennyiben Ön szerződik azonnali szolgáltatásunkra is, úgy ez a szállítás a mindenkori azonnali ártábla szerint kerül kiszámlázásra!

Szerződött partnereink számára lehetőséget biztosítunk "fix" szállítasi opcióval a rendszeresen ugyanabban a napi, illetve heti bontásban végzett kézbesítesre. Pl. Cégének belső postája, vagy időkapuval történő ügyintézés.

Csomagjaikat az alábbi kerülettel rendelkező méretig tudjuk alapdíjasként kezelni, az ettől eltérő terjedelmű csomagok esetén kérje egyedi árajánlatunkat:  110 cm x 80 cm x 70 cm. 

  • Utánvét: Budapesten és vidéken egyaránt 0 Ft.

  • Az utánvét kezelés csomagonként 499.999 Ft összegig történik.

  • Csomagcsere esetén meg kell fizetni az alapdíjat + az új csomag díját is.

  • Vissza áru díja: Budapesten 200 Ft, Vidéken: 500 Ft

A másnapi kézbesítéshez képest "prémium" szolgáltatásnak számít az "azonnali" tevékenység. Melynek során küldeményei az alábbi előnyökkel kerülnek szállításra!


- a futár a felvételt követően azonnal a célállomas felé kezdi meg az útjàt. (Nem érint más partnert, raktarat!) Íly módon a feladástól számítva néhány órán belül küldeménye kézbesítésre kerül, akár az ország egész területén!
 

- a csomag nem érintkezik más küldeményekkel, személyekkel, íly módon minimálisra csökkentve az esetleges kórokozók terjedését, a csomag sérülését, elkallódását, esetleges téves kézbesítését!
 

- a szállítasi árat a körzetdíjak, illetve (pest környék, vidék esetén) a km-ben mért távolság határozza meg. (A 0km "kőtől" mérten!) A csomag mérete, súlya tovább finomítja az árazás pontosságát. Küldeményei lehetnek eszerint -motoros, -autós, -kis teherautós kategóriába. Ennek pontos meghatározása érdekében kérjük tájékozódjon honlapunkon, vagy kérje munkatársunk segítségét!
 

- árainkat a fenti kritériumok határozzák meg, Nem a csomagszám. Tehát egy célállomásra történő több csomag küldése esetén nem a csomagszámot vesszük figyelembe. Adott esetben ezzel költség hatékonyabbá tudjuk tenni az ön szolgáltatasának, cégének további munkáját. Ezzel kapcsolatos kérdéseivel keresse bizalommal munkatársunkat!
 

ÁRLISTA

Érvényesség kezdete: 2020.04.01.-től visszavonásig.  Az árak nem tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, kérem, keressen minket bizalommal!

bottom of page